• 0

Privacy

Primipassi is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Klanten hebben recht op inzage en/of correctie van de opgegeven persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd (lees hieronder). Primipassi houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is:

Elcee-Haly BV

Industrieweg 9

9422 CX Smilde

Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Primipassi maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje met gegevens dat op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Deze cookies worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de Primipassi site voor jou gemakkelijker te maken.

Copyright

Niets van deze site mag worden gecopieƫrd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Primipassi.

Overige vragen, suggesties en opmerkingen

Voor vragen over bestellingen, suggesties en opmerkingen over de website kunt je contact opnemen met info@Primipassinl.

Wijzigingen

Primipassi behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden. Controleer daarom regelmatig de voorwaarden van Primipassi.nl.

Laatst bijgewerkt: 23 januari 2019